Kapcsolat

Fordító

Dracklana

Lektor

Suzuya

Állapot

Aktuális széria

Isekai Suicide Squad

További tagjaink is részt vettek ebben a projektben:
Suzuya,

Amanda Waller, az A.R.G.U.S. vezetője hírhedt bűnözők egy csoportját gyűjtötte össze egy küldetésre: Harley Quinn-t, Deadshot-ot, Peacemaker-t, Clayface-t és King Shark-ot. Ezeket a DC szupergonoszokat egy túlvilági birodalomba küldik, mely egy kapun keresztül kapcsolódik ehhez a világhoz. Ez a kardok és varázslatok világa, ahol orkok tombolnak és sárkányok uralják az eget - egy "ISEKAI!"

Harley Quinn és a többiek az ISEKAI-ba érkezésük után megvadulnak, de a királyság katonái elfogják, és börtönbe zárják őket. Már csak 72 órájuk van hátra, mielőtt a nyakukba ültetett bombák felrobbannak. Az óra ketyeg. Az Aldora királynővel folytatott tárgyalások után a kiszabadulásuk feltétele az ellenség, az ellenséges birodalmi hadsereg legyőzése. Az osztag tagjainak nincs más választásuk, mint hogy önként vessék bele magukat a csata élvonalába.

Ha elfutnak, meghalnak. Ha veszítenek, meghalnak. Az életük forog kockán, vajon Harley Quinn és az Öngyilkos Osztag képes lesz-e túlélni az ISEKAI-ban? Készüljetek fel az "Öngyilkos Osztag" néven ismert elit alakulat pulzáló történetére, amint egy lélegzetelállító kalandba vágnak bele! Kezdődjön a buli!

[Forrás: Warner Bros.]

Angol megjelenés

Csütörtök

MyAnimelist.net

5. rész

Kiadás alatt

4. rész

Inda (720p), 1080p, 1080p

3. rész

Inda (720p), 1080p, 1080p

2. rész

Inda (720p), 1080p, 1080p

1. rész

Inda (720p), 1080p, 1080p