Kapcsolat

Fordító

KicsiPaci

Lektor

botka0

Állapot

Aktuális széria

Girls & Panzer: Saishuushou Part 2

Az Ooarai csapatát sikeresen meglepte a BC Freedom Középiskola a tökéletes összhangjukkal. Ennek ellenére Saori ötlete alapján megtévesztik a francia csapatot és ezzel felélesztik a belső konfliktusukat. Így sikerül újra győzedelmeskednie az Ooarai Leánygimnáziumnak. A győzelmet minden csapat a maga módján ünnepli meg.

A következő mérkőzés előtt Momo tanítgatja Saorit a diáktanács ügyeinek intézésére, eközben kiderül, hogy sok testvéréről és beteg édesanyjáról is gondoskodik a tanulmányi mellett. Ez csak még motiváltabbá teszi az Ooarai lányait. A Kacsa Csapat pedig egy baráti vacsora során tippet ad Fukudának, a Chi-Ha-Tan Gimnázium egyik harckocsi parancsnokának. Ezen tippet tovább gondolva a Chi-Ha-Tan legyőzi a Koala Erdő Gimnáziumot.

Így a torna második fordulójában az Ooarai csapatának a Chi-Ha-Tan-nal kell megküzdenie a dzsungelben. Meglepetésükre a rohamozás helyett változatos taktikával ütnek rajtuk újra és újra, így az Ooarai ismét szorult helyzetbe kerül, újabb ügyes tervre van szükségük, hogy megnyerjék a mérkőzést.

[Forrás: KicsiPaci]

Angol megjelenés

-

MyAnimelist.net

1. rész

Fordítás alatt