Kapcsolat

Fordító

Dracklana

Lektor

Sacchan

Állapot

Befejezett széria

Kagami no Kojou

Tokió egyik nyugodt negyedében hét diák kerüli az iskolába járást - sötét szobáikban bújnak el, képtelenek szembenézni családjukkal és barátaikkal -, mígnem egyszer csak azt veszik észre, hogy a hálószobájukban lévő tükrök ragyognak.

Egyetlen érintésre magányos életükből egy csodás kastélyba kerülnek, amely egyenesen egy Grimm-meséből való. Ez a szeszélyes hely, ahol furcsa módon nincs étel és folyóvíz, de tele van elektromos aljzatokkal, egy ingerlékeny, maszkos lány otthona, akit Farkaskirálynőnek hívnak, és az iskolaidőben játszótérré és menedékké válik számukra. A falak között elrejtve egy kulcsot találnak, amely egy kívánságot teljesít, valamint egy sor nyomot, hogy megtalálják. De van egy bökkenő: a kulcsot a tanév végéig meg kell találniuk, és minden nap öt óráig el kell hagyniuk az épületet, különben végzetes véget ér.

Ahogy telik az idő, kiderül egy pusztító igazság: csak azok menekülnek meg, akik elég bátrak ahhoz, hogy elmondják a történetüket. Így hát elkezdik feltárni egymás történeteit: hogyan zúdul egy fiúra több kütyü, mint szeretet; hogyan szenved egy másik fájdalmas és megmagyarázhatatlan elutasítást, és hogyan él egy lány a ragadozó mostohaapjától való félelemben. Miközben a játékszabályok betartásáért küzdenek, megindító történet bontakozik ki hét, a félreértések és a magány körforgásában rekedt karakterről, akiket végül a barátság, az empátia és az áldozatvállalás ereje szabadít fel.

[Forrás: Erewhon Books]

MyAnimelist.net

1. rész

Inda (720p), 1080p,